Laminaat laten leggen in Eindhoven

Heb je een nieuwe woning of wil je je bestaande woning een make-over geven? Via ons kun je diverse soorten laminaat laten leggen in Eindhoven. Wij verkopen veel verschillende merken, kleuren en dessins, en kunnen al deze vloeren (inclusief ondervloer en plinten) bij je thuis komen leggen. Uiteraard geven we je ook graag advies met betrekking tot het type vloer dat je kiest, want met ons ruime assortiment kunnen we het ons voorstellen dat je het moeilijk vindt een keuze te maken. Welke laminaatvloer je ook kiest, we kunnen onze ervaren vaklui dit laminaat laten leggen in Eindhoven en omgeving, zodat je er niet zelf mee aan de slag hoeft. Ben je juist heel handig en wil je de vloer zonder onze legservice aanschaffen? Dat kan natuurlijk ook! Je betaalt dan enkel voor de benodigdheden en kunt hem vervolgens zelf leggen.

PVC of laminaat laten leggen in Eindhoven

Wat voor stijl je ook in gedachten hebt, de kans is groot dat wij een bijpassende vloer in ons assortiment hebben. Je kunt via ons zowel een PVC vloer als laminaat laten leggen in Eindhoven, want we verkopen beide varianten in onze showroom. Welke van de twee type vloeren je kiest hangt af van hun diverse kenmerken. PVC is weliswaar wat duurder dan laminaat, maar wel veel duurzamer. Het materiaal is krasbestendiger en klinkt niet zo hard als je erop loopt. Dit maakt het zeer geschikt voor ruimtes waar een verdieping onder zit. Echter, als je toch kiest voor laminaat laten leggen in Eindhoven dan kunnen we ook zorgen voor een kwalitatief goede ondervloer, waardoor hij alsnog geschikt is voor verdiepingen.

De ondervloer is bij laminaat overigens heel erg belangrijk. Hij zorgt voor demping, isolatie en egalisering van de ondergrond. Wij hebben diverse soorten ondervloeren op voorraad, geschikt voor veel verschillende ondergronden. We adviseren je uiteraard graag over het type ondervloer dat je nodig hebt.

Laminaat laten leggen Eindhoven

Ruime keuze in laminaat en PVC vloeren

Of je nu laminaat wilt laten leggen in Eindhoven of toch een PVC vloer of zelfs een PVC traprenovatie wilt, bij ons ben je voor beide type vloeren aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze en kunnen beide vloeren voor je leggen. Onze PVC vloeren in Eindhoven zijn bovendien geschikt voor een traprenovatie, welke we ook voor je kunnen realiseren. Onze vakmannen werken snel en werken elk project tot in de puntjes af, inclusief eventuele plinten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, net als een helder communicatie met onze klanten. We verwelkomen je graag in onze showroom, waar we je alles vertellen over de mogelijkheden van onze vloeren.

Menu