Een PVC traprenovatie

Ben je uitgekeken op je trap? Dan kun je deze middels een PVC traprenovatie een volledig nieuwe look geven. PVC is een heel mooi materiaal, en flexibel genoeg om een trap mee te kunnen bekleden. Veel van onze PVC vloeren in Eindhoven zijn geschikt voor een PVC traprenovatie. In onze showroom vertellen we je graag meer over de mogelijkheden, en adviseren we je over welke kleur en uitvoering bij je woning past. Je hebt bij een PVC traprenovatie namelijk ontzettend veel opties, en welke geschikt zijn hangt ook af van hoe de trap er uitziet. Kom gerust met foto’s van de trap naar onze showroom, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

PVC traprenovatie inclusief leggen

Als je bij ons alle benodigdheden koopt voor een PVC traprenovatie dan kunnen wij deze uiteraard ook tot in de puntjes voor je realiseren. Onze ervaren vakmannen komen dan bij je thuis en nemen alle materialen mee. Al binnen enkele uren heb je een gloednieuwe trap met de gewenste look. Al het afval nemen ze weer mee, en je hebt er dus zelf totaal geen omkijken naar. Overigens kunnen onze vakmannen nog veel meer dan dat. Ze zijn ook beschikbaar voor PVC vloeren of laminaat laten leggen in Eindhoven. Deze service is optioneel wanneer je bij ons PVC of laminaat koopt, maar wel heel erg prettig als je zelf niet zo handig bent.

PVC traprenovatie
PVC traprenovatie

Uitgebreid aanbod PVC vloeren en laminaat

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het grootste aanbod laminaat en PVC. Het PVC is zowel geschikt voor vloeren als voor een PVC traprenovatie. We verkopen beide vloeren in diverse prijsklassen en in ontzettend veel kleuren, motieven en uitstralingen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie visgraatvloer, super trendy en tegelijkertijd heel erg tijdloos. Of ga voor extra breed laminaat voor een hele luxe uitstraling. Als je niet zo goed weet welke vloer past bij de sfeer die je wilt creëren dan geven we je uiteraard graag professioneel advies. Aan de hand van foto’s van je woning en afbeeldingen van interieurs die je mooi vindt zoeken we samen de juiste vloer en afwerking. Uiteraard verkopen we ook plinten in allerlei stijlen. Deze maken de ruimte helemaal af en doen de vloer mooi uitkomen.

De verschillen tussen PVC en laminaat

In onze showroom leggen we je graag het verschil uit tussen PVC en laminaat. De eerste is over het algemeen wat duurder, maar wel wat duurzamer. PVC is gemaakt van kunststof, en heeft een dempende werking als je erop loopt. Laminaat klinkt dus wat harder. Ook is PVC vochtbestendig, want vocht kan niet het materiaal trekken. Qua leggen zit er op zich niet heel veel verschil in de vloeren. PVC vloeren kun je namelijk net als laminaat met een handig kliksysteem leggen. Echter zijn er ook uitvoeringen die gelijmd moeten worden. Als laatste is PVC uiteraard geschikt voor een PVC traprenovatie, iets dat met laminaat absoluut onmogelijk is. In onze showroom vertellen we je graag alles over beide vloeren, en welke voor jou de beste optie is.

Menu