De mooiste PVC vloeren in Eindhoven

Ben je op zoek naar mooie PVC vloeren in Eindhoven? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. In onze showroom hebben we een ontzettend groot aanbod PVC vloeren, die we bovendien kunnen komen leggen. Wat het leggen betreft zijn dit soort vloeren vergelijkbaar met laminaat (wat we ook verkopen), maar de kwaliteit en het materiaal van PVC zijn wel anders. PVC vloeren zijn namelijk gemaakt van vinyl, oftewel kunststof met een print erop gedrukt. Dit is in veel gevallen een houtprint, maar we verkopen ook PVC vloeren in Eindhoven met een steen- of zelfs een tegellook. Deze zijn ideaal in de badkamer of keuken, en lijken net echt!

De voordelen van een PVC vloer

Onze PVC vloeren in Eindhoven zijn over het algemeen wat duurder dan het laminaat, maar je investeert daarmee wel in een duurzame vloer. PVC gaat over het algemeen namelijk langer mee dan een laminaatvloer. Bovendien heeft het veel voordelen ten opzichte van laminaat. Het heeft een hoge vochtbestendigheid, waardoor het zelfs in de badkamer is toe te passen, en doordat het materiaal zachter is dan laminaat zijn ze prettiger om op te lopen. Het materiaal is bovendien heel erg krasbestendig, waardoor het oppervlak langer mooi blijft. Redenen genoeg om voor onze PVC vloeren in Eindhoven te kiezen in plaats van laminaat.

PVC vloeren Eindhoven
PVC vloeren Eindhoven

PVC toepassen op de trap

Een van de vele toepassingen van PVC is op trappen. Het materiaal is redelijk flexibel, wat maakt dat het heel mooi om traptreden te bevestigen is. Een PVC traprenovatie zie je de laatste jaren heel veel, en niet voor niets. Het maakt dat de trap een volledig nieuwe look krijgt, en deze weer jaren mee kan. Bovendien klinkt het niet meer zo luid als je de trap oploopt door de dempende eigenschappen van het materiaal. Een groot deel van onze PVC vloeren in Eindhoven is geschikt voor het toepassen op trappen, informeer gerust eens naar de mogelijkheden want we geven je graag advies!

Een goedkopere optie voor de vloer: laminaat

Uiteraard kun je bij ons niet alleen terecht voor PVC vloeren in Eindhoven maar ook voor laminaat. Dit is in veel gevallen een veel voordeligere keuze, want het betreft simpelweg een ander materiaal. Echter verkopen we ook op het gebied van laminaat zeer goede kwaliteit merken, en hebben we een ruime keuze aan kleuren en dessins. Uiteraard kun je net als het PVC dit laminaat laten leggen in Eindhoven en omgeving. Onze vaklui hebben reeds jarenlange ervaring met het leggen van deze vloeren, en leveren altijd een perfect resultaat. Voor de mooiste PVC en laminaat vloeren inclusief leggen ben je bij ons aan het juiste adres, en dat alles voor een eerlijke prijs!

Menu